mandag 31. mai 2010

Oss og en haug med litauere!!

En ting er ihvertfall klart - det er et klart overtall av litauere som flyr hemmat dersom man haiker med Norwegian en tidlig torsdags formiddag!! Ikke at jeg har noe imot litauere, men de er nå engang et særegent folkeslag (akkurat som nordmenn).

Jeg er jo født under en småmørk sky, så reisen startet med at vi sto pent og pyntelig på bussholdeplassen og ventet på bussen som skulle ta oss til Lillestrøm for å rekke toget til Gardermoen en god stund. Og så litt til. Og så bannet sambo over Norges mangel på tidsriktig kollektivtrafikk (eh. hellu, velkommen til min HVERDAG), og så gikk vi og hentet bilen.

 Sambo venter på bussenKjære Ave Maria - kan du rette opp litt i kollektivtilbudet??

Vel sjekket inn og plassert på flyet, oppdager jeg at noen har slurvet med dagens, gårsdagens og antageligvis hele årets hygiene. En ting er at enkelte lukter svette - men her snakker vi dårlig ånde som kom deisende frem mellom setet til meg og sambo som en bombe, og jeg satte igang mine velkjente brekningstokter. MAKAN!!

Flyvertinne fra Norwegian

Vel nede i Vilnius kom vi oss inn i en drosje (som tok dobbel pris av det vi betalte tilbake to dager senere), og fant hotellet, som så nesten sånn her ut: Tollerne hadde vært så ålreite på Gardermoen at de hadde åpnet kameraobjektivene mine (sikkert for å sjekke all narkoen jeg hadde med meg), og så ikke skrudd på lokkene igjen. Tusen takk skal dere ha for det! Jeg gikk noen runder med meg selv mens jeg bannet over det, og så vandret vi ut i byen. 

Vilnius består dels av nye bygg med ekstremt mye glass, og dels gamle bygg, hvor annenhver er kirke... Og de har akkurat sånne tak som jeg har i stua!: 


 Litaurerne er tydeligvis ikke sjenerte, for i annenhver kirke pågikk det vielser for åpne dører... Så vi joinet likesågodt det ene bryllupet: 


De har en merkelig, men for meg litt koselig tradisjon - etter vielsen går de til et rekkverk på en bru (det er flere av disse bruene i byen) og fester en hengelås med navnene og datoen inngravert


Vel, helga gikk med til vandring i gatene, litt shopping og masse vindrikking (akkurat som jeg liker det), og vi hadde det knall!!


 Sambo har kjøpt seg nye bukser

Flere bilder får komme senere, nå er det laaangt over sengetid for moi!!

God natt!  

Mr. Flom strikes again!

Eller - again og again - vi har jo hittil vært skånet for sånn ordentlig flom, selv om vi bor ekstremt utsatt til rett ved Øyern's lave bredde... Vi har dog hatt vann i kjelleren, men det var fordi "noen" hadde glemt å sette på en ventil på varmtvannstanken når den ble byttet, og dermed spylte Åkrene vannverk kjelleren for oss, greie som de er (de spyler årene en gang i året). Men det var ihvertfall rent vann!

I fjor hadde mange av naboene vann (det vil si vann/slam/kloakk) i kjelleren, men vi ble heldigvis ikke rammet av denne deilige blandingen, fordi huset vårt ligger litt høyere enn de andre i gata.

Men mens vi var lykkelig uvitende på tur i Vilnius, bestemte NRV sitt hovedrør å sprekke opp litt (sånn ca. 6 meter), og det skjedde jo selvfølgelig på jordet ved oss (kunne det skjedd noe annet sted liksom??).

Vi gravde jo opp hele hagen i fjor, da så det slik ut:
Sånn ser det ut til vanlig nå, etter at vi snudde plenen og hadde på ca en million trillebårlass med jord i fjor:

Og sånn så det ut på fredag mens vi var i Vilnius... (naboen tok bilde)Heldigvis hadde det tørka opp til vi kom hjem, og kommunen hadde gravd og fikset lekkasjen....Flaks naboen var hjemme på fredag, ellers kunne det blitt særdeles vått i kjelleren!!!

onsdag 26. mai 2010

Fredag på en onsdag!!

Og så var det jo søndag på mandag - herlig med slike laaaange uker ;-)

Vi reiser til Vilnius i morgen, og Odin skal til kompisen sin, Junior

De to pleier å lage endel show... Junior er pappas lille veske-hund (eller jakthund om du vil, men mindre pointer skal du leite lenge etter), og de tre skal på hytta i helgen mens vi er på tur. Odin er nok ikke så lei seg for det i grunn! Hver gang pappa kommer, spurter han bort til bilen hans og venter på å dra. Forræder!

I dag har vi bestilt time på Aleris.... Sambo er ikke så klar for adopsjon som jeg er, og det er jo et poeng at det tar votter og vinter, så det er greit å ta flere forsøk - selv om det svir i lommeboka (akkurat som om ikke adopsjon gjør det liksom :-p). Så da gjenstår bare å spare penger - mye penger! Jaja, sånn er det! Blir spennende å høre hva de sier på Aleris. Høre hva andre leger har og si. Sånn hittil har det vært så som så med leger vi har møtt i det offentlige ihvertfall! Skjønner at de har mye å gjøre, men de har jammen gjort mye dobbelt og surra fælt bare fordi de ikke har tatt seg tid til å lese journalen (eller i det hele tatt innhente journalen! Det hadde jo ikke Riksen gjort, så jeg måtte få den ut fra Ahus selv!).

Regner med at legene på private klinikker tar seg litt bedre tid - de har jo mye bedre betalt, hehe!

Men før det skal vi altså kose oss i Vilnius! Aldri vært der før, så det blir spennende! Sånn inntil videre slenger jeg med noen bilder fra eplehagen vår for to år siden - før sambo veltet flere av trærne med gravemaskin. Han er gartner på sin egen, spesielle måte!


tirsdag 25. mai 2010

En vegg tar form


Slik så ytterveggene ut da vi kjøpte.... Sliten panel med gammel maling og sopp og litt annen ymse... Samt et ulekkert gjerde på den maks upraktiske, lille terrassen nede...

I går så det slik ut etter at jeg hadde revet verandarekkverket:


 Sambo har revet ytterpanel, lektet, etterisolert, hatt på vindsperre og nå er veggen snart klar for panel... Skal bare snekre stenderverk til "vinterkroken" min..

Og her har det kommet opp! I midten kommer det to vinduer som skal slippe inn lys i kosekroken min ;-)

Etter hvert skal taket dras helt over terrassen oppe... Slapp av, vi skal ikke ha den hytterøde fargen på huset, det skal beises på dugnad om et par uker ;-) Bare sambo som fikk panel billig, og den var grunnet rød!

Inne på den lille terrassen ser du loppisbordet som jeg nå håper jeg har malt det siste strøket på!!

mandag 24. mai 2010

Kjøkken

Når vi kjøpte huset i 2007 så kjøkkenet slik ut:


 Jeg la det ut på Finn.no og solgte det for kr 4 200 (ja faktisk... Bildene lyver - det så mye verre ut enn det ser ut til her).

 Legg merke til den lekre gulfargen det en gang hvite kjøkkenet er preget av - trikset er å røyke rullings inne i mange år! Det skal forøvrig sies at han som kjøpte kjøkkenet, kom og hentet det med rullingsen i kjeften!


Med på kjøpet fikk han også denne hendige foliesaken som hang på kjøkkenet... Kan det bli bedre? Han gjorde virkelig et kupp!!

 Bak kjøkkeninnredningen skjulte det seg uttallige variasjoner i tapet, maling og eh.... kladding? (ja, den hvite malingen oppå alt var der, det er ikke noe vi har hatt på)....


Nye rør

Dessverre glemte jeg å ta bilder mens vi satte opp kjøkkenet, vi stressa jo som gal for å bli ferdig til jula det året... Lille julaften tømte jeg ENDELIG eskene med kjøkkenutstyr som hadde ligget nedpakket nesten et år, og flyttet det inn på kjøkkenet!! JIppi!

MEN (det er alltid et men) - kjøkkenet er jo - halvannet år etter - fortsatt ikke helt ferdig... Dette er kjøkkenet nå... Sortbeiset eik fra KVIK, med skipsgulv og kirsebær heltre benkeplate. Det mangler å få satt fast listene mellom skap og skuffer, samt spotter i sokkellisten, slik vi hadde i forrige leiligheten.

 Mikroen skal inn i et overskap, men mangler stikkontakt (greit å kjenne en elektriker ;-p)Det mangler skapdør over mine TO stekovner (synes dog ikke på dette bildet da) Men jeg er veldig fornøyd med å ha to stekovner!!!!!!

 Mine supre kjøkkenskuffer!! *love*

søndag 23. mai 2010

Sjåpping og sjampanje!!!!

For en helg! Vi startet turen med stråååååålende sol på fredag ettermiddag og satt i flere timer på soldekk og kosa oss verre ;-) Deretter bar det i taxfreen, og shopping i litt småbrisen tilstand blir fort litt dyrt. Så ille ble det faktisk for meg at kortet mitt ikke virket da jeg kom i kassa, haha! (godt man er på tur med holdne venninner som kommer bak og drar Visa'n)! Vel nede i kahytten igjen var det bare å hive seg rundt og få på seg aftenantrekket, skulle vi rekke å spise noe før konserten begynte. Vi endte opp med et bord i et hjørne UTENFOR en restaurant, her snakker vi KLASSE! Men for all del, vi var fornøyde vi!

Konserten med mr. Dybdahl var knallbra, selv for meg som i utgangspunktet stiller meg litt nøytral til hele fyren. Begynnelsen av konserten ble dog litt forstyrret av to litt korte (og da snakker jeg ikke om meter'n på strømpelesten) dansker, som var veldig på at vi skulle forklare hvordan musikk Dybdahl spiller og se på tatoveringene deres. Helst det siste.Vel, etter endt konsert nektet den ene av mine venninner å gå før hun hadde fått med seg bandet på nachspiel, og siden kl bare var 23.30, ble det klart at dette kom til å ta sin tid! Så da lagde vi likesågodt litt show inne i baren, og ble kjent med en hel del nye mennesker, deriblant crewet til Dybdahl, et utdrikningslag og annet ymse.  Frøkna fikk ihvertfall vilja si, og etter en aktiv kveld med heftige diskusjoner om både det ene og det andre, ispedd halsbrekkende swingstunt på dansegulvet foran det rumensk-ungarsk-bolivianske dansebandet, endte vi faktisk opp på nach med mr. Dybdahl himself. Hun skal ha for pågangsmotet og sin ihuga, nærmest fanatiske fjortis-kjendis-stalker-evne!!Mens de andre var opptatt med å diskutere verdensproblematikk og livets utfordringer, så jeg mitt snitt til å stjæle den svære godtebollen som crewet hadde på "backstagerommet" da den inneholdt humongeous mengder med M&M's.... Vel, kvelden resulterte i et par nye bekjentskaper, noen litt mer inngående enn andre, og vi var alle enige om at det var en morsom kveld (særlig disse to som ramlende inn litt etter meg på kahytten, der jeg lå og sov godt med mobilen og lipglossen parat i hånda).

Dagen derpå var derimot ikke like gøy for alle i trioen - jeg var selvsagt i storform (sånn reint bortsett fra en massiv hodepine som resultat av MAKS dårlig luft på den ENORMT svære lugaren), men ene venninna måtte tenke seg kraftig om et par ganger. Vi fikk til slutt stablet henne på bena og dyttet henne foran oss på bussen inn til Køben, men etter å ha hengt 5 meter etter oss den første snaue kilometern, måtte hun kaste inn håndkleet og plasseres i stabilt seteleie på en utekafe, mens vi febrilsk prøvde å dytte i henne noe mat så det skulle bli bedre (eventuelt verre, men da hadde man ihvertfall fått en avklaring). Enden på den sure visa ble at vi to oppegående gikk videre, og det gikk ikke lange stunda før det kom en tekstmelding om at frk. Helt om natten, ikke så helt om dagen var tilbake på båten.


Vi to andre derimot hadde en fin dag i Køben, sånn reint bortsett fra at det var karneval i byen og KOMPLETT KAOS!!!


Det skal de ha, disse danskene.. De er flinke til å lage karnevalstog, men kostymer og koreografi er nok ikke deres sterkeste side!

Vel tilbake på båten var det bare å få plukket opp partydronninga og komme seg opp på soldekk. Det var dog ikke sååå varmt, så vi ble ikke sittende mer enn en time eller så. Kvelden gikk med til enda mer shopping i taxfreen, middagsspising og sjabli på plastglass, samt ymse blandinger fra baren.. Dog litt roligere enn kvelden før!

Alt i alt - en knallers tur!!

fredag 21. mai 2010

Off to Copenhagen!!!Jippi!!!
Idag går ferden til Køben med to gode venninner - på noe så harry som danskebåten! Hehe! Håper på strålende sol, men foreløpig ser det litt mørkt ut for Sjabbli på soldekk i kveld. Men vi gråter ikke fordet!

Blir konsert med Thomas Dybdahl i kveld, jeg er ikke sånn kjempefan av han, men det er de to andre, så de er nok fornøyd ;-) Lommeboka ligger i veska og roper om hjelp, men jeg overser den glatt og gleder meg til å brenne av hele lønna i Køben i morgen. Eller nei, vent - ikke hele lønna... Reiser jo tross alt til Vilnius på torsdag, må vel ha litt igjen til den turen!

Satser på å finne kjole til de tre bryllupene jeg skal i i sommer - men det vet jeg de to andre satser på også, så får håpe det ikke blir slosskamp om "The Dress" ;-)

Uansett, ha en knallers dag og helg!!!!!! Kos dere, for det skal jeg!


(og send noen trøstende tanker til sambo som skal stå hjemme i øspøsregnevær og snekre ytterpanel)

torsdag 20. mai 2010

Et ærefullt oppdrag!!


I går fikk jeg en koselig telefon - jeg skal være fadder for denne søtnosen!

Lille Emilie (som slettes ikke er så liten til å ikke være så gammel) skal døpes 27. juni, og da skal visst jeg ta på meg del-ansvaret for å gi henne en kristen oppdragelse osv osv... Litt usikker på hvordan det går, men det er ihvertfall koselig å bli spurt!

Jeg hadde gode intensjoner om å dra på trening i går, men siden årets sommerdag inntraff sånn akkurat i det jeg var på vei til Elixia, bestemte jeg meg heller for å dra hjem, male bord, fikse i hagen og hjelpe sambo som river enda en yttervegg. Jeg malte bordet et strøk til, og forbannet både meg og sambo fordi malingen ikke blir pen... den er så tynn, så det blir rullgardiner både her og der, samt striper alle veier. Kom endel banneord underveis ja... Men jeg gir den malinga et strøk til, og så er det frem med pussemaskina!

I dag høljeregna det jo selvfølgelig når vi våknet, og samb sukket høyt, for han må være ferdig med veggen til onsdag, og det er jo litt kinkig å skifte isolasjon når det regner! Får håpe det letter litt utover dagen.

I morgen reiser jeg til Køben med to venninner, og det gleder jeg meg til! Shåååping og sjampanje!! Som en liten overraskelse til mine to venninner og for å feire at jeg er ferdig Advokatassistent, bestilte jeg billetter til konsert med denne karen


Thomas Dybdahl


Han spiller på båten i morgen kveld, så jeg regner med at det er tre slitne piger som ramler i land i Køben lørdag morgen ;-)

Ha en fin dag!!!

onsdag 19. mai 2010

Mens vi venter... litt til...så kommer det en GOD NYHET!

Diskusjonene hjemme hos oss om dagen dreier seg stort sett om hva vi skal gjøre - privat forsøk eller adopsjon. Jeg heller jo litt mer mot adopsjon, men fikk meg en liten nedtur da jeg leste igjennom papirene - for en prosess!! Og i tillegg må man jo være gift (med mindre man skal adoptere som enslig, men det er jo på en måte litt uaktuelt.. .dessuten blir man nedprioritert som enslig - det er en annen fanesak, men jeg kan ikke kjempe for alt), og giftemål er liksom litt uaktuelt for oss. Ikke det at vi ikke vil være sammen, men ingen av oss har noe særlig lyst til å gifte oss. Greit, jeg tuller med at sambo aldri frir og synger "put a ring on it" til han, men det er bare tull. Jeg har aldri vært noe opptatt av bryllup, og vet ikke helt om jeg vil trives med en bryllupsdag hvor alt fokuset er på oss! Vel er jeg såpass rappkjefta at jeg havner i fokus, men det er frivillig ;-) Forstå meg den som kan.

Så det blir vel kanskje til privatforsøk da... Og det er jo ikke bare bare det heller. Men nå har jeg ihvertfall tatt kontakt med Hausken da, for å snakke litt om hvordan opplegg de har. Vi har sjekket litt priser og referanser på forskjellige klinikker, men jeg har en merkelig (god) magefølelse for Hausken. Det kan være fordi jeg har hørt så mye positivt om dem, men man skal vel følge magefølelsen, skal man ikke??

Uansett fikk jeg en god nyhet i dag - jeg sto på eksamen og er i dag ferdig utdanna Advokatassistent DNA (veldig viktig med DNA bak altså!!) Jippi!! En ting mindre og tenke på !!!!!!!

mandag 17. mai 2010

Engaveien - en dramaserie i mange deler

Her i Engaveien skjer det stadig ting - noen koselige ting, noen ikke fullt så koselige... Noen morsomme hendelser - andre ikke fullt så artige. Og enkelte ganger trår vi til og lager skikkelig drama! Det skal dog sies at det stort sett er jeg som står for dramaet da, men det skjer dessverre at dramaet går utover sambo :-(

Etter en koselig kveld med et vennepar i går kveld, skulle sambo være flink og steke kyllingen som skulle i kyllingsalaten vi skulle ha med oss bort i 17.mai-brønsj. Jeg drev og ryddet litt, og la blant annet en kniv inn i oppvaskmaskinen. I det jeg setter meg i stua hører jeg et smell, et "FAEN" og så navnet mitt bli brølt... Uoh, sier jeg og tuller med hva har jeg gjort for no gærnt nå? Vel, den spøken gikk kjapt over i det jeg runda kjøkkeninngangen og ser hele oppvaskmaskinen og gulvet spraylakkert med blod og sambo med to mildt sagt blodige hender over vasken.... Kniven hadde kommet som et prosjektil i det han åpnet døra til oppvaskmaskinen og sambo stakkars hadde ikke helt skjønt hva som hadde skjedd og ristet på hånda fordi han trodde han hadde klemt den i noe... Men det var jo feil, blodet fosset fra et stygt kutt i fingeren, og jeg - som hater alt som har med blod og kroppsvesker å gjøre, bestemte meg raskt for å besvime. I det jeg ser meg litt om etter et sted å segne om, oppdager jeg at det ikke bare er blod på gulvet, men oppetter ALLE veggene, på komfyren, flisene og til og med en salig sprut i TAKET!!!! Herrejemini, det så ut som et slakteri!! (Note to sambo: Neste gang du tror du har klemt fingeren, IKKE rist på den)!Dette gjorde jo ikke trangen min til å ta meg en cowboystrekk noe særlig mindre, men sambo ble gråere og gråere i ansiktet, samtidig som svetten rant, og jeg innså at jeg kanskje burde revurdere min trang til å slenge meg nedpå, fordi det ser ut som han er i ferd med å gjøre det samme. MAKAN!!!

Vel, etter å ha dratt fram det jeg hadde av servietter, kjøkkenhåndklær og isbiter, samt prøvd å presse i sambo vann og (noe motvillig) forsøkt å overtale han til å la meg se på det for å vurdere om vi måtte på legevakta, fikk jeg plastret han sammen og plassert han i sofaen. Og dermed var det bare en ting å gjøre - vaske!!

Stakkars sambo, han får virkelig gjennomgå :-(

(det hører med til historien at jeg umiddelbart fikk skylda for å ha lagt kniven feil vei, men ved nøyere gjennomgang av åstedet i dag, har han kommet til at det muligens blir skylddeling, da det er litt merkelig hvis jeg har holdt i kniveggen i det jeg la den inn... Jeg velger imidlertid å ikke starte en videre diskusjon på dette).

fredag 14. mai 2010

Vorsteh til begjær..... og akkurat nå: BESVÆR!!!

Odin er verdens morsomste og mest kosete hund. Men av og til.... kunne jeg slått han i hjel!!!! Sånn som i sted, når han føyk gjennom gjerdet og etter katten til Karoline, 5 år (nabojenta) og jagde den langt pokker i vold oppi et høyt tre. Sambo forsto ikke min hysteriske reaksjon over hvorvidt vi nå snart var uvenner med ALLE naboene (Odin jagde dattra til en annen nabo forrige uke. Det er dog en ufattelig irriterende unge, så jeg tok det ikke såååå tungt. I tillegg ville han bare leke med henne da), og flirte nærmest av meg det første kvarteret. Men etter at katta hadde sittet oppi det treet en god stund, og mjauet sårt, måtte han tenke seg litt om han også..... Og hente stigen.....

Sambo hadde høydeskrekk.

Det har han ikke nå lenger.

Etter å ha forsøkt å lokke ned katten over lenger tid, mens sambo sto på toppen av en vaklevoren stige som ikke rakk helt opp, måtte han bite i det sure eplet (eller kongla, det var jo tross alt et furutre) og ringe på hos naboen. Det var bare å legge seg flat, forklare at bikkja er en tulling og be om at de hadde en lengre stige enn oss. Det hadde de, dog ikke så mye stødigere. Heldigvis er nabodamen en dame med humor, og hadde vel mer eller mindre latterkrampe mens Robert klatret sakte men sikkert oppover mot toppen av treet. Og gjett om vi lo når den katta klamret seg fast så godt den kunne rundt armen til Robert og det tynt kom fra treet: " Nå er vi TO som sitter fast her oppe". Hahahaha! Vel, de kom ned til slutt, og vorsteheren ligger i senga si, vel vitende om at han ikke har så mye å gå på i kveld før han ender i buret.

Vorsteh til begjær... og besvær....


Odin har stand på et troll på toppen av Trollstigen i sommer. Han vet å underholde!!

torsdag 13. mai 2010

Hurra for mommo!

Himmelspretten har gått med til å bake pizzahorn (sambo skal være alene hjemme to helger på rad snart, greit at han ikke er helt sultefora når jeg kommer hjem igjen), gå lang tur i skogen (ingen krokodiller denne gangen) og feire bursdagen til mormor ute hos tanten min. De bor langt uti Ytre Enebakk, men på den fineste tomta!! Det ligger helt nede ved Bindingsvann, skikkelig idyllisk. Onkel er en racer med hage, så jeg fikk med avleggere til piltrær, som jeg har tenkt å plante i innkjørselen når jeg lager ny mur og bed der... Sambo hadde med seg en pall med kantstein hjem i går, så det er vel bare å sette igang så fort arbeidslysta trenger seg på (virker ikke som om det skjer med det første men). Dog skal vi først spraye på noe som tar livet av restene av noen busker som har stått der, og kappe to gamle, råtne trær som står der. Ryktene skal ha det til at svigerfar kommer og tar dem på lørdag. Inntil videre ser piltrærne slik ut:

Må få kjøpt meg bøtter så de får hver sin! Jeg har som plan å bytte ut alle de stygge, gamle furutrærne på tomta med nye, fine trær. Men man kan ikke ta alle på en gang - må ha plass til veden, må vite!

Min søte venninne kom med en lykt til meg her om dagen, så nå har jeg tre (nesten like), og jeg er så glad i dem!!! Man kan aldri få nok av lykter! Min trang til å ha levende lys har dog ført til et par branntilløp, og jeg har vel egentlig fått litt forbud mot å ha det. Men DET bryr jeg meg svært lite om - selv om det har resultert i både arr på magen og på veggen.

 (legg forøvrig merke til den lekre listingen rundt døra :-p)

I morgen skal jeg dra meg på jobb, noe som blir særs hardt siden sambo har fri. Men man kan jo håpe at det blir en litt roligere dag på jobb i morgen - noe som er like sannsynlig som at jeg klarer meg en måned uten potetgull - helt utenkelig.

tirsdag 11. mai 2010

Hvor blir det av

skorommet mitt?? Søren altså, jeg savner skorommet mitt fra forrige leiligheten vi hadde. Jeg har et skorom her også, men det er nederst på oppussingslista, og blir brukt til oppebevaring av alt mulig skrammel (trommesett, bilseter, yttertøy, støvsuger, to dører (!) osv). Og alt dette må jeg tråle over hver gang jeg skal ha tak i skoa mine! Noen vil kanskje si at det er luksus å ha skorom, men for meg er det et MØST! Sko skal ikke ligge i hauger sånn som de gjør hos meg nå, de skal stå etter type og farge pent på hyllene sine, klare til bruk.... Men av en eller annen grunn har sambo veldig lite forståelse for at jeg vil ha skorom akkurat nå :-( ( jeg forstår jo at det kanskje er litt viktigere med ytterpanel, men det er lov å drømme). Inntil skorommet blir jekket opp på prioriteringslista i heimen, får jeg klare meg med bilder av det gamle....

mandag 10. mai 2010

Egg på avveie

Når vi hadde innsetting på Riksen for to uker siden fikk vi beskjed om at de hadde lagt et egg på frys. Men når jeg sendte mail dag om at de skulle sette oss opp på TIN-forsøk, fikk jeg beskjed tilbake at det ikke var noe egg på frys?!?! Eh?! Både jeg og sambo er sikre på at de sa at det var ett egg på frys, men når jeg så etter i dag, så ser jeg jo at jeg ikke har fått noe papirer på det. Jeg tenkte jo ikke på å sjekke det når jeg var der, alt har jo gått så greit før! Så da slapp vi fryseforsøk kan man si! DOH!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...