mandag 30. august 2010

TTT - Ting Tar Tid

Både med det ene og det andre!!!


Ringte Ahus i dag for å høre hvor i køen jeg hva operasjonen angår - og jo da, jeg var ihvertfall i systemet (akkurat ja). Jeg skulle faktisk være så heldig å bli innkalt til FORUNDERSØKELSE i løpet av september. Jeg som lider av overutviklet sykehusskrekk (veldig praktisk når man driver med prøverør), kjente panikken ta meg igjen... FORUNDERSØKELSE?!?!?! Altså, hvor mange ganger må dere egentlig sjekke at jeg skal opereres? Den polyppen er da for svarte, svingende blitt påvist så det holder, jeg så'n til og med sjæl på ultralyden? Trenger slettes ikke forundersøkes den kan jeg fortelle deg!


Det var det jeg hadde lyst til å si....

Men, godt oppdratt som jeg er, sa jeg i stedet: Å, så fint! Mens jeg tenkte: Hva F&%#?? Og operasjonen - nei den ante de ikke når jeg skulle ta!

Sett deg godt til rette i køen!


Men, man kan jo ikke sitte hjemme med skjegget i postkassa, så her i Engaveien går livet sin vante gang - med små og litt større uhell..Alt som det pleier å være med andre ord!

Enda godt man kan kose seg med en kilo smakefulle, selvplukkede antioksidanter ;-)

Husk giveawayen!!

Trekningen er på onsdag ;-)

Giveawayen finner du her

lørdag 28. august 2010

Vi har funnet vår drømmested for klubbhus!

Jeg har jo tidligere nevnt mine fire gode venninner som jeg en gang i tiden jobbet sammen med!Vi er ikke av den typen venninner som henger eller prater sammen hver dag, men hver gang vi møtes er det like moro og innholdsrikt.

I dag har tre av oss vært på utflukt - i utgangspunktet til loppemarked, men turens høydepunkt var nok kolonihagen markedet var i! For et koselig sted!!!
Så nå har vi bestemt - dette er stedet for klubbhuset vårt! Jada,jada, vi vet det er nærmest umulig å få tak i slike hus i kolonihagene, men det er lov å drømme, er det ikke??


De små koselige husene med små romantiske hager, og den stillheten som rådet der inne - her kan man vel finne sjelefred?


Jeg ser for meg at naboene kommer over til hverandre og tar en kopp kaffe eller et glass vin, og lever lange, late sommerdager side om side.

Mye mulig det ikke er så idyllisk, men la meg nå få leve i troen da!

Jammen fant jeg ikke en såvidt på begynt eplehekk der også, akkurat slik som jeg vil ha! Sambo var ikke helt enig sist jeg nevnte det, men kanskje jeg kan få han til å forandre mening etter hvert? Når hekken først står der?


Man lager en støtte for trærne, og beskjærer de slik at de vokser seg bortover i stedet for oppover. Man fester grenene forsiktig bortover gjerdet, og etter noen år (ha tålmodighet) har du jammen meg fått en hekk som bærer frukter!torsdag 26. august 2010

Min samboer - en fredsmekler

Jeg har jo til stadighet en haug med møbler og inventar stående hist og her som bare skal pusses litt, males litt, fikses litt på. Jeg synes det er kjempegøy å pusse opp møbler - når de er FERDIGE!Men halleluja som jeg HATER å male! Særlig sånne små pirketing og ting man helst ikke skal søle på... det er liksom ikke helt min stil, jeg er mer GROVMALER for å si det sånn. Så etter å ha hørt på mine bannende utbrudd mens jeg malte spisestubordet og mitt nåværende prosjekt - pinnegyngestolen - tok sambo en sjefsavgjørelse (etter å ha spurt meg forsiktig, med bedende blikk) og kjøpte denne:En malingssprøyte!!

Ohje, ta den dere frekke malingsrullgardiner som renner både her og der - her skal dere motstand få! Pussemaskina, malingssprøyta og jeg kommer og tar dere!


Og takk til sambo, som overser knekken i stoltheten min over at jeg ikke klarer å male pent, og vrir det over til noe positivt - nå kan jeg jo male mye MER, mye FORTERE og mye PENERE!

onsdag 25. august 2010

Booootcamp!!

En god venn av meg holder Bootcamp i Lillestrøm og Oslo.

Dette er funksjonell, god gammaldags trening som i tillegg er sosialt - og du får frisk luft! Sjekk ut facebooksiden her, og bli med på gratis prøvetime! Det kan absolutt anbefales, og er på langt nær så skremmende som det høres ut! For de som ser for seg skrikende trenere, og hinderløyper på lik linje med  løp-for-livet fra skyttergrav til skyttergrav, så er dette helt feil. Det er oppvarming og helt ufarlige, men effektive øvelser hvor du bruker din egen kroppsvekt, tyngdekraften eller hverandre som motstand. Du blir litt støl dagen derpå, men er det ikke deilig å kjenne at du har brukt kroppen?

mandag 23. august 2010

Konkurranse på nettsiden til ZanZ

ZanZ er jo en helt nydelig butikk i Lillestrøm, og nå har de fått seg netthandel og blogg også. Her kan man nå vinne fine premier, så det er absolutt verdt et besøk!

http://zanz-zanz.blogspot.com/

Ha en fin dag alle sammen! I dag venter BOOTCAMP og beising av hus. Forhåpentligvis får jeg sett litt på bildene jeg tok i bryllupet i helgen og ryddet ut de som ikke skal brukes. Og har jeg skikkelig flaks, får jeg lagt ut bildene jeg har tatt av de nyeste smykkene jeg har laget - men det er vel neppe realistisk å tro!


Klem!!

søndag 22. august 2010

For et bryllup!!

Vi var i bryllup i går til et fantastisk - nå ekte- par. Og bryllupet kan vel neppe karakteriseres som noe annet enn perfekt - med unntak av toastmaster'ne kanskje? Det var nemlig MEG og fire andre apekatter. Det skal brudeparet ha - de er jammen tøffe som velger fem gærninger til å lede showet!


 Den nydelige brudebuketten på den like nydelige brudebilen - ikke et gutteøye var tørt. 

I tillegg var jeg "hyret" inn som fotograf i kirken, hvilket for meg var knall, jeg elsker jo å ta bilder, og dermed kunne jeg faktisk få superplassen - oppe ved presten - for å knipse i vei i det brud og far skred oppover gulvet.

Vielsen var akkurat passe lang, med akkurat passe mye snufsing (de fleste holdt seg vel helt til en venninne av bruden begynte å synge -og da brast det).

Brudeparet hadde leid seg en ikke akkurat kjip bil


Flere bilder får komme senere, nå ramler øyelokkene mine igjen her - det tar på å kjøre show!!


Bord dekket til gaflende gjester! 

torsdag 19. august 2010

Jeg vant!

Jeg vant giveawayen til Mitt lille smykkeskrin! Det er en god venninne av meg, så jeg sa til henne at folk ville tro det var en fikset trekning - men hun svor på at det hadde gått riktig for seg, så da får jeg vel bare takke og bukke! Jeg får et smykke laget av henne, og jeg har bedt henne lage et hun tror jeg vil like..... Regner med at det blir bra ;-)
Flyet bruden fløy med på utdrikkingsdagen

I helgen blir det fullt kjør, skal nemlig toaste i et bryllup på lørdagen, og det krevet litt forarbeid! Men det blir nok gøy!Håper alle får en super fredag i morgen - jeg får lønn og skal handle inn litt grønne planter igjen... Alle gikk jo nedenom og hemmat mens vi var på ferie!

Piloten - som slettes ikke var like sliten som flyet ;-) 

Klem klem

onsdag 18. august 2010

Giveaway!!!

Jeg lovet jo en liten giveaway når jeg passerte 1 000 besøkende, men det gikk litt fortere enn jeg hadde trodd, og jeg er litt tregere enn antatt, så nå  feires tusenognoebesøkende - og her kommer min første giveaway!!!Reglene er så innviklet som følger (nå er jeg ny på dette, så hvis noen av dere bloggere ser at jeg gjør dramatiske feil, får dere sende meg en mail):

  • Skriv en kommentar i dette innlegget = 1 lodd

  • Skriv en kommentar og bli følger (dette kan du bli selv om du ikke har egen blogg. Og hvis du allerede er følger, for du selvsagt et lodd for det) = 2 lodd

  • Skriv en kommentar, bli følger og legg ut en link til giveawayen min på din egen blogg = 3 lodd

Husk å skrive i kommentaren hvor mange lodd du tar!


Og premien er:

En søtnos av en toalettmappe fra Lisbeth Dahl
To telysestaker fra Lisbeth Dahl


 3 par øredobber laget av undertegnede - og selvsagt vil jeg forsøke å etterkomme ønsker om farge, størrelse osv., så lenge det er innenfor mitt "område", og med perler jeg får tak i med nogelunde enkelhet. 

Dersom vinneren er av den mer maskuline delen av befolkningen vår, vil jeg selvsagt justere premiene etter det - hvis vedkommende da ikke vil gi bort premien i gave til en kvinne han har kjær ;-)


 Trekningen blir 1. september..... Håper du vil delta!!


Klem fra Lillekatt 

tirsdag 17. august 2010

Blogcandy hos LillMi!!

Søte LillMi har en blogcandy gående, og da linker jeg selvsagt til denne ;-)

Blogcandyen ser du her!!

Titt innom denne koselige bloggen, og gjerne innom hobbybloggen hennes også - hun er rå på kortlaging!!!

mandag 16. august 2010

Jeg kapitulerer

og det er ganske frivillig egentlig... Jeg innser at høsten har kommet - plutselig er det mørkt gitt!


 Ut av høsten kommer denne vakre skapningen frem ute på terrassen min!

Og det er egentlig greit det altså, selv om jeg er glad i sommer og sol. Høsten har sin egen sjarm, og jeg har en gylden unnskyldning til å tenne stearinlys igjen (noe jeg egentlig er nektet pga en og annen historie med ymse branntilløp).


 Min nye hylle på kjøkkenet - som helger særs skjevt fordi jeg ikke fant hverken skruer eller min råsa skrutrekker!!
Etter regn kommer alltid solskinn sies det… Men trenger man egentlig alltid solskinn for å føle seg lykkelig?Noe av det koseligste jeg vet er å gå ute på fjellet i regn med hetta på meg. Det lager en helt spesiell lyd inne i regnjakka når du tråkker deg igjennom breskekjerr og steiner. Det er en utrolig koselig lyd som ikke kan beskrives med annet enn lykke. Jeg prøver alltid å lagre denne lyden på hodedisken min, men den lar seg selvsagt ikke gjengi når regnet har trukket seg tilbake. Forrige uke var Odin, sambo og jeg ute og gikk en lang tur i regnet, utenfor stier og kjerreveier på hytta og jeg gikk lykkelig med ørene spisset inne i hetta mi og pludret for meg selv der jeg hoppet fra tue til tue i multemyrene og klatret meg igjennom (for meg som ikke rager høyere enn 163 cm over jordskorpa er det intet alternativ å klatre OVER) bresken mens Odin jaktet på fugler. 

Og etterpå, når vi kom inn, og buksene hang fresende til tørk over vedovnen og jeg kunne kose meg med kaffe og baileys smilte jeg for meg selv og tenkte at dette – dette er sånn livet burde være!lørdag 14. august 2010

"Nytt skilt"

Husker dere rammen jeg fikk med hjem fra hytta, hvor papsen hadde rappet glasset for å lage hylle til kjøkkenvifta (var det noen som sa gjenbruk)?


Jeg var egentlig litt i tvil om hva jeg skulle bruke den til, men man kaster jo ikke gamle ting, så den ble med hjem, heldig som den var og til sambos fortvilelse over at jeg drar inn alt mulig rart i huset.

Vel, så kom spørsmålet om jeg skulle male bakplata hvit eller beholde den som den var. Det ble visst hvit og nå ser ramma slik ut!Og her ser dere samtidig vår nye husfarge som vi er veldig fornøyde med - sånn rent bortsett fra at den ikke maler seg selv, og det derved står igjen endel å male....sukk...


Legg forøvrig merke til at vi har fått ringeklokke... Det har vi ikke hatt på noen år!

Vel, nå er det å fyke gjennom dusjen, før turen går til Ytre Enebakk og Geburstalag til min kjære fetter!

fredag 13. august 2010

Artikkelen i Gravid

Nummeret vi er med i er visstnok ute til salg denne eller neste uke... Jeg har fått tilsendt bladet, og det er dessverre en ting som er litt dumt- de har forkortet den medisinske historien radikalt... Dette er det ikke journalisten som har gjort da, historien ble bare for lang for bladet rett og slett. Ikke at det har noe å si for oss sånn direkte, men for de der ute som har en halv eggstokk inne i systemet, og jeg vet det er noen av dere som leser bloggen min, så vil historikken vår sett fra artikkelen se noe merkelig ut.


Jeg kommer derfor til å legge ut en "lett-versjon" av historikken vår, slik at det blir nogelunde riktig.... Må bare få tatt litt klesvask først!

Oh herlige shoppingmekka

Midterste ferieuka var vi som kjent i Lønstrup, Danmark med Sandy og samboer.. Jeg har alltid likt Danmark, dansker er et unikt folkeslag med sine store ølvommer og sans for både interiør og mote i skjønn forening. Lønstrup er en liten havnelandsby om man kan kalle det det, med bare et bittelitte knippe utvalg butikker. De har en matbutikk, noen få klesbutikker (hvorav samtlige er navngitt med damenavn) og en himmelsk interiørbutikk!! Vi vandret oss en tur i sentrum første dagen, og gikk forbi en butikk med grelle gule skilt som fortalte at det var 50 % på alt, og butikken så generelt ikke ut som noe ZanZ.
Men det sto noen lykter utenfor, så som seg hør og bør svingte Sandy og jeg målbevisst så i lende, mens gutta satte seg på puben ovenfor (vinn-vinn situasjon). Og vi ble jammen i meg rasket over!!Disse stusselige skiltene og det litt hallik-aktige navnet ”Step In” skjulte uante dimensjoner av billig interiør og stæsj til enhver smak. Her var ALT, og det til en helt annen pris enn det vi er kjent med i kalde Norge. Og bare for å erte oss for at vi hadde dratt på ferie i en Peugot 307, hadde de smelt til med 50 % på alt. Det var så latterlig billig!
En tur innom hver dag i seks dager gjør at du kommer hjem med litt av hvert, og for å toppe det hele, presterte Sandy å forelske seg i en tallerkenhylle.


Har du forsøkt å få en tallerkenhylle inn i en liten konebil sammen med bagasje for fire pers, samt masse annet du har handlet? Det strider imot naturlovene. Lykken var derfor stor i det vi fikk tekstmelding om at mitt fadderbarn med foreldre og stor Volvo var på vei nedover for å crashe hos oss. Halleluja, det er bare å handle i vei!!!I tillegg til å gå bananas i denne butikken, fikk vi overtalt gutta til å ta en tur til både Løkken og Hjørring, for å sjekke om det var mer å få fatt i. Og det var det jo selvsagt!
Her ser dere et utvalg av hva tre jenter kan få handlet på bare en knapp uke (Fadder-mamsen har kun kjøpt det råsa og bollen foran, så Sandy og jeg får vel ta på oss skylda for resten):
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...