mandag 31. januar 2011

En orkÌDE

Lørdag kom jeg hjem med intet mindre en TRE orkidèer - de var nemlig på tilbud! Og hadde, mens jeg satt på venteværelset og tvinnet tommeltotter, sett at de hadde et stort fat/bolle med orkidèer oppi hos tannlegen. Så dermed skulle jeg ha det også!

Eneste aberet - når jeg kom hjem med blommorna - hadde jeg noe bolle? Neida, det hadde jeg jo liksom bare av en eller merkelig grunn tatt for gitt at jeg hadde!Så mens jeg susa rundt i stua da, på jakt etter noe å putte disse sarte sjelene oppi (for jeg skulle ha alle tre oppi noe, noe annet kom ikke på tale), så snublet jeg faktisk i løsningen - PISSPÅTTAN (som mamma kaller det)! Den gamle tissebøtta (hvor sjarmerende ekke det??) og vaskevannsfatet sto jo rett foran meg!

Men som seg hør og bør her i Engaveien gikk det jo selvsagt ikke helt SMERTEFRITT....Etter at de lange, stridige blomstene hadde tippet i hver sin retning et ukjent, men utrolig irriterende antall ganger, gikk jeg tom for banneord, og nye ideer måtte klekkes - TEIP!


Det finnes et motto: Sitter det ikke med GAFFAteip, har du bare ikke brukt nok!

Jeg fant selvsagt ikke Mr. Gaffa, så det ble maskeringsteip, og så fylte jeg opp fatet med plastfolie for å støtte opp og for at mosen jeg hadde kjøpt med ikke skulle forsvinne nedi...


Og simsalabim - en aldri så liten blomsterdekorasjon i Bestemor S gamle vaskevannsfat!

Bli med på dugnad for Stine Sofies Stiftelse!

Fru Fly (som har en fantastisk fin blogg - og bildene hennes er helt nydelige) og  SsSsS har dratt i gang en bloggdugnad til inntekt for Stine Sofies Stiftelse og oppfordret andre bloggere til å gjøre det samme - og det er klart jeg har lyst til! Er det noe som er viktig her i verden, så er det jo å trygge hverdagen til de små!


SsSsS arrangerer en auksjon på facebook hvor man kan donere gaver (laget selv eller kjøpt) som skal auksjoneres bort til inntekt for stiftelsen. Les mer om den her!

Jeg vil selvsagt bidra, så herfra kommer det både smykker og puter fra Drableriet! Håper du vil være med også!!

Her er hva Fru Fly skriver om saken:
1. Bli opplyst (se Stiftelsens hjemmeside)
2. Bli engasjert (se kampanjen For barnas beste)
3. Donere gjenstander til den store auksjonen på Facebook

Kontakt initiativtakerne, de 5 S´ene på sssss.lilledesign@gmail.com hvis du har lyst å donere gjenstander (selvlaget eller kjøpt) til auksjonen, eller meg på frufrufly@gmail.com med ideèr eller forlag til bidrag.

4. Spre budskapet til media, venner, kjente og medbloggere!

Flott hvis du skriver et eget innlegg i bloggen din om Stiftelsen, auksjonen og bloggdugnaden og legger det inn her.

Tusen takk for alle bidrag!

Innlegget hennes finner du hersøndag 30. januar 2011

Skulle du ikke ønske

at du kunne se verden gjennom et barns øyne igjen? Så uskyldig og trygg verden er da!

Emilie, et av de nydelige fadderbarna mine

God morgen, kjære venner!

Her tappes grønnsåpevann i bøtta, Lillekatt og Odin gyver løs på vasking av det tidligere nevnte skap - og jo mer jeg ser på det, jo mer forelsker jeg meg! Jeg har egentlig ikke sett det i ordentlig lys før, men nå som det står i stua - kan ikke fatte at jeg tenkte tanken å pusse det lysere!

Forresten, i går kveld skulle dere sett meg! Gardinoppheng pleier jo å gå rimelig greit for de fleste - men selvsagt ikke i Engaveien! Det måtte saks, drill, akryl og en FEINSAG til... Og enda er jeg ikke ferdig! Det som gjenstår er symaskin.....Sukk.....

Uansett - ha en flott søndag! Og VELKOMMEN til den nye følgeren!

lørdag 29. januar 2011

Passion for fashion?

Det har jeg såvisst ikke - jeg kan egentlig ikke fordra å handle klær! Sko derimot - NO problem...

Eller ting og tang jeg egentlig ikke trenger. Eller rett og slett trenger! For det er vel ikke mulig å leve uten enda et par lysestaker? Eller rett og slett enda en hobby? I dag fikk jeg foreksempel det for meg at jeg skulle strikke meg et stort, mykt teppe - hvitt, med treknapper på. Men i stedet for å være bevisstløs i gjerningsøyeblikket, telte jeg (det vil si mamsen) over hvor mange nøster jeg måtte ha, og jeg innså at det ville være billigere å bare kjøpe det myke, hvite teppet de har på KID til 599 og sy på noen treknapper på det.
Fornøyd med meg selv for å ha spart så MYE penger, vandret jeg med friskt mot inn på Jessheim Storsenter - og gikk på en real smell! For som vanlig når jeg har det litt skrint i portemoneen (som forøvrig er et så undervurdert ord at jeg ikke er sikker på hvordan det staves), så fant jeg jo ALT jeg trengte! Og mere til (bortsett fra den ene kremen jeg hadde bestemt meg for å kjøpe. Kjøpe den og BARE den)!

Vel, da har jeg ihvertfall noe å drive med i kveld!!

Det ble forresten forandring i planene hva pussing av skapet angår - mamma kom med en overraskende opplysning om malingen som gjør at hele opplegget ble kraftig revurdert - mer om det siden!Vet det ikke er lenge siden jeg viste dere en av mine kasser til å ha blader i - men her kommer en til! Den passer jo så fint til shoppingdagen min! Denne fant jeg på loftet hos Bestemor S, og sønnene hennes hadde på INGEN måte forståelse for hva jeg skulle med den!

Men hva passer vel bedre enn å ha moteblader oppi med det kule klistremerket som satt på?? Lurer på hva som har stått under?Morgenstund har GULL i munn?

Vel, i dag har morgenstunden verk i sin fantomtann, men ellers er humøret på topp!


Fordelen med å være hjemme alene i helgen er at Odin og Lillekatt legger seg tidlig og står opp TIDLIG! Så i dag spratt jeg opp halv syv, nærmest leggetid for enkelte, men en herlig tid for et A-menneske som meg! Jeg fungerer best frem til 12. 


Her skal pussemaskinen fyres og føttene til en puff og et gammelt skap skal få en omgang...Mens Odin, som er litt av en B-hund og vant til å sove hele dagen, ikke kan bry seg mindre om hva som foregår!


Ha en nydelig lørdag!!
fredag 28. januar 2011

Vis - nesevis - vis - visdomstann - utvist!

Ja, for her sitter jeg og sutter på en appelsinbåt - som snart er det eneste jeg klarer å få i meg. For når man driver og pusser opp, og i grunn får litt dårlig råd av det - hva er vel bedre enn å trå til med trekking av visdomstenner i tillegg?

 

Min belønning for å være så vis (noen vil kanskje si nesevis) som jeg var (er) er en solid blåveis og en regning som på alle måter rettferdiggjør innkjøp av en ålreit to-seter fra Ikea. Husker du hvordan Lina i Emil Lønneberget så ut? That's me, i spedd en herlig lilla rose midt på kulen. Flott! 

Og så jeg som aldri har hatt hull i tennene? Er dette ren hevn fra Karius og Baktus sin side?

Som belønning til meg selv bestilte jeg to billetter til Foo Fighters i juni. HA! Ta den, dere tanntroll! Bokstaver fra Kremmerhuset - kjøpt av SAMBO faktisk! Han glimter til!

Frokost er dagens viktigste måltid


Spisebrikke/liten løper kr 70,-

Stor brødkurv kr 200,-

Liten brødkurv kr 150,-

torsdag 27. januar 2011

Morsdag og Valentinerdagen!


Puter kr 250,-

Hvilken tekst vil du ha? Du kan få hva som helst!


Du er søt som....vaniljesukker!

Funnet i enkefru Camilla L sin sykiste :-)

Noen ganger

og det vil si ganske ofte, gjør jeg ting uten å tenke det heeeelt igjennom først! Som i går foreksempel. Da skulle jeg egentlig bare redigere noen bilder, men så tenkte jeg: hvorfor ikke redigere litt på bloggen også?

Kjempeide - særlig når du ikke tar backup på den malen du bruker fra før! Så dermed har hele bloggen fått ny layout... Greit nok, men jeg blir ikke helt fornøyd, så hvis noen av mine eminente lesere er gode på blogspot, ikke vær redd for å si ifra!

Og hva synes dere?


Bildet er tatt utenfor hytta forrige torsdag. Det eneste bildet jeg fikk tatt før batteriet på kameraet var tomt. Er vel bare å lade det, tenker du! Tja, det er det jo - hvis du har med deg laderen!

onsdag 26. januar 2011

Husk morsdagen!!

Kanskje din kjære ønsker seg en supersøt sminkepung til Valentinesday?

Eller hva med mamma'n din? Det ER snart morsdag vet du ;-)
Kr 200,-
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...